Aerotak

JOB

Business Development Manager med partnerpotentiale søges til fremadstormende rådgivningsvirksomhed


Aerotak

Aerotak har på få år opbygget en sund og velkonsolideret virksomhed med specialiserede medarbejdere og en stærk position på det danske marked indenfor strømningsmekanik og Computational Fluid Dynamics (CFD). Som led i en ambitiøs vækststrategi søges en Business Development Manager til at varetage salgs- og marketingansvaret for virksomheden og den kommercielle udvikling.


Jobbet

Som Business Development Manager får du en nøglerolle i Aerotak’s ambitiøse vækstambitioner om at løfte salget markant over de kommende år. Dette skal gøres ved hjælp af proaktive og målrettede salgs- og marketingindsatser, herunder:


  • Leadgenerering
  • Mødebooking
  • Mødeafholdelse
  • Tilbudsgivning
  • Opfølgning
  • Lukning af kontrakter
  • Planlægning og afholdelse af webinarer, faglige seminarer mv. i samarbejde med kollegaerne
  • Styrkelse af virksomhedens online markedsføring


Du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens specialiserede medarbejdere, som kan bistå dig undervejs i salgsprocessen med ekspertviden, reference cases, kundebesøg mv. Du får stor indflydelse på dit eget job og hverdag og du bliver kommercielt ansvarlig for virksomhedens fremtidige udvikling. På sigt ser vi gerne at du bliver en del af partnerkredsen i virksomheden.


Din profil

Den ideelle kandidat kommer fra et job med salgs- og kundeansvar indenfor Rådgivende ingeniørvirksomhed eller ingeniør konsulenthus eller andre tekniske rådgivningsydelser. Din uddannelsesbaggrund er formentlig som ingeniør, men andre uddannelsesretninger kombineret med praktisk erfaring fra teknisk salg, kan være et godt supplement. Du motiveres af at arbejde proaktivt og målrettet ift. kommercielle mål og du drives af at åbne døre til nye kunder og lukke salget. Som person finder du det motiverende at indtage en vigtig rolle i en mindre og entreprenant vækstvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du har stærke menneskelige og kommunikative evner, samt en professionel tilgang til salg. Din personlighed er relationsskabende og tillidsvækkende.


Er du interesseret i at blive en del af en dynamisk og fagligt specialiseret rådgivningsvirksomhed?

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs vækstvirksomhed med en konkurrencedygtig lønpakke, som forhandles individuelt. Aerotak holder til i det innovative og inspirerende kontorfællesskab Symbion på Østerbro. Virksomhedens kultur kendetegnes ved professionalisme, faglig stolthed og godt socialt sammenhold.


Du tilbydes et spændende job i en velkonsolideret virksomhed med gode kolleger og en konkurrencedygtig lønpakke.

Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg jobbet ved at sende din ansøgning og CV via fast apply formularen nedenfor. For yderligere information ring til Lars Schrøder på mobil 2720 5397 eller mail ls@sales-management.dk  

Nedenstående formular er kompatibel på PC, MAC og tablet og ikke på alle smartphones.

FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering | Search | Udvikling | Outplacement | Kommercielle nøglemedarbejdere