ejendomsportefoelje

Key Account Manager til ejendomsselskab med tyske ejendomme

Har du interesse for ejendomme og taler du flydende tysk?

  

Som Key Account Manager varetager du den løbende kontakt til de tyske samarbejdspartnere. Du løser proaktivt og myndigt de daglige arbejdsopgaver forbundet med selskabets tyske ejendomme.


 Arbejdsopgaver og ansvar

  • være ansvarlig for kontakten til lejere (bolig og erhverv)
  • samarbejde, opfølge og kvalitetssikre samarbejdet med ejendomsadministratorer, advokater og myndigheder
  • løbende kontrollere økonomi, udgifter og indtægter
  • gennemgå fællesudgiftsregnskaber
  • gennemgå lejekontrakter m.v.

 

Din profil

Der kan være flere indgange til jobbet som Key Account Manager. Måske kommer du fra en lignende stilling eller måske har du erfaring med eksempelvis ejendomsadministration, -udlejning, asset management, revision-/regnskabsfunktion, finansielle serviceydelser mv. Der lægges vægt på at du kommunikerer flydende på tysk.

Som person har du en positiv attitude, er resultatorienteret og træffer beslutninger inden for givne rammer. Du er en ansvarsbevidst selvstarter med stort drive, godt humør og struktureret. Du motiveres af at arbejde med en tysk ejendomsportefølje.

 

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende job i en velkonsolideret virksomhed med gode kolleger og en konkurrencedygtig lønpakke. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg jobbet ved at sende din ansøgning og CV via fast apply formularen nedenfor. For yderligere information ring til Lars Schrøder på mobil 2720 5397, LinkedIn eller mail ls@sales-management.dk 


FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836