hej

Værkfører med ambitioner søges til MAN lastbilhus i Dalby


HEJ-koncernen består af en lang række selskaber, herunder HE Jørgensen A/S (MAN), Nyscan Trucks A/S (DAF), Nyscan A/S (Servicepartner SCANIA) REA Erhvervsbiler A/S (IVECO) og Slagelse Erhvervs Opbyg A/S. HEJ koncernen beskæftiger sig hovedsageligt med salg og servicering af lastbiler, varevogne og trailere, samt salg af eget trailermærke HK Tipper. Virksomheden beskæftiger mere end 220 medarbejdere fordelt over 10 afdelinger på Sjælland.


Jobbet

Til afdelingen i Dalby søges en værkfører med ambitioner og potentiale til mere. Du bliver en del af et team af 5 værkførere, som varetager driften af værkstedet herunder den daglige planlægning, indskrivning og kundebetjening, udarbejdelse af arbejdskort og fakturering samt uddelegering af arbejdsopgaver til afdelingens 27 mekanikere.

Som værkfører er du medansvarlig for at sikre høj medarbejdermotivation og -trivsel, det rette uddannelses- og kompetenceniveau, samt at interne arbejdsprocesser, effektivitet, kvalitet og kundetilfredshed opretholdes og udvikles løbende.

 

Din profil

Du er formentlig værkfører eller værkstedsleder i lastbilbranchen i dag, og kender hverdagen i et dynamisk lastbilhus. Som person besidder du et stort overskud og overblik og du formår at planlægge, koordinere og holde hovedet koldt i en hektisk hverdag. Du besidder gode menneskelige egenskaber, som gør dig i stand til at udvikle og motivere dine kolleger og medarbejdere og sikre at de nødvendige indsatser bliver foretaget for opnåelse af de ønskede resultater. Du er kunde- og kvalitetsorienteret og lægger stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Du har en naturlig gennemslagskraft samt en problemløsende tilgang til tingene. Du behersker IT og er vant til arbejdsgangene på værkstedet, herunder udarbejdelse arbejdskort og fakturering.

 

Som person kendetegnes du ved at:

 

  • arbejde struktureret og målrettet
  • være en holdspiller
  • være resultatorienteret
  • være robust og forandringsparat

 

Søg job

Du tilbydes en udviklende stilling i en anerkendt virksomhed i vækst, med spændende fremtidsplaner. Lønpakken forhandles på et konkurrencedygtigt niveau efter kvalifikationer.

Sales Management - Autostaff varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job ved at udfylde FAST APPLY formularen nedenfor. For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397. Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Vi glæder os til at høre fra dig.

FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836