intergastro

JOB

Dynamisk og selvstændig Key Account Manager til Inter-Gastro A/SJobbet

Med reference til den adm. direktør, får du ansvaret for drive hele salgsprocessen af henholdsvis kaffeløsninger til virksomheder og HoReCa markedet, samt nogle af markedets stærkeste produkter inden for fødevare udstyr til is, FOOD TO GO og Horeca segmentet. Du bidrager aktivt til Inter-Gastros fortsatte vækst og position, som en af de markedsledende leverandører.

Du varetager selv hele salgsprocessen lige fra den indledende kontakt til afslutningen af salget. Du ser muligheder og evner at skabe langvarige relationer til kunderne. Du trives med at sælge værdi, kvalitet og kundeindtjeningsmuligheder/”profit stories” frem for pris. Kundeemnerne kommer hovedsageligt fra dine opsøgende salgsaktiviteter, men der vil også komme kundeforespørgsler og leads fra firmaets marketing aktiviteter.

 

Arbejdsopgaver:

 

  • Opsøgende produkt-, koncept- og mersalg
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Forestå implementeringen af nye kunder og nye produktområder
  • Aktiv deltagelse på messer og andre aktiviteter


Din profil

Du kommer formentlig fra et lignende salgsjob, hvor du dels har solgt til HoReCa og virksomheder. Du kendetegnes ved at være en energisk og resultatorienteret ”hunterprofil”, som motiveres af det opsøgende salgsarbejde. Du arbejder selvstændigt og besidder gode kommunikative evner, som gør dig i stand til at skabe relationer og formidle dine salgsbudskaber på forskellige niveauer og til forskellige kundesegmenter.

Du kan ligeledes være en god ”team player” når firmaets salgs- og serviceafdeling arbejder sammen om at løse opgaver for kunderne, både store og små. Endvidere behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.


Inter_Gastro A/S

Inter-Gastro A/S er en familievirksomhed som værner om sammenholdet i huset og har en uformel tone og vi alle har det godt med hinanden. Vi har i mere end 50 år været en seriøs og solid leverandør af maskiner og udstyr til HoReCa branchen, samt FOOD TO GO koncepter til supermarkeder og convienceforretninger. Inter-Gastro forhandler et bredt udvalg af verdens førende og mest anerkendte fødevareprodukter på markedet, som medfører store omkostningsbesparelser i driften og ekstra indtjening hos kunderne.

 

Du tilbydes

Hos Inter-Gastro vil du indgå i et uformelt og dynamisk miljø med 45 dedikerede kolleger, hvor den fundamentale holdning er, at det først og fremmest er medarbejderne, der tilfører virksomheden en vedvarende konkurrencemæssig fordel.

Inter-Gastro holder til i Brøndby hvor der er showroom, som er en central del af salgsafdelingen, det er her kunderne får præsenteret firmaets produkter og laver tests med deres produkter sammen med firmaets køkkenchef og ismester. Her synliggøres firmaets produkters fordele i forhold til de øvrige på markedet. I det daglige supporteres du af salgs- og serviceafdelingen.

Der tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, en attraktiv provision, bilordning, pension og sundhedsforsikring.


Søg jobbet

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job hos en stærk leverandør, med en lønpakke, som honorerer dine kvalifikationer og din performance, samt pension og firmabil mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via fast apply ansøgningsformularen nedenfor.  For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dk


Nedenstående formular virker på PC, MAC og tablet og ikke på alle smartphones.

FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering | Search | Udvikling | Outplacement | Kommercielle nøglemedarbejdere