KAM

Har du erfaring fra møbelbranchen og mestrer du KAM rollen, kunderelationer og salg?


Virksomheden og jobbet

Virksomheden som er beliggende i Midtjylland er markedsledende producent indenfor en møbelkategori, som afsættes via møbelkæder, specialforretninger og frie forhandlere i Nordeuropa og Skandinavien. Virksomhedens produkter afsættes både som private label og som egne brands. Virksomheden er på en ambitiøs vækstrejse og ønsker i den forbindelse at styrke samhandlen med de vigtigste kunder, ved at ansætte en Key Account Manager til en nyoprettet stilling. Som Key Account Manager vil du varetage det kommercielle ansvar for virksomhedens vigtigste nøglekunder, som består af store møbelkæder. Du bliver ansvarlig for at pleje og udvikle relationerne til kunderne, samt at sikre en positiv udvikling i salget, samarbejdet, kundetilfredsheden og indtjeningen.

 

Dine arbejdsopgaver og ansvar:

 

  • Du bliver “Single point of contact” til dine kunder
  • Du forestår udvikling og implementering af salgsstrategier, aktivitets- og handlingsplaner, samt afdækker mersalgsmuligheder og forretningspotentialer
  • Du gennemfører indsalg af sortimenter, produktnyheder mv.
  • Du sparrer og opfølger med kunderne, kollegerne og din leder ift. KPI’er, performance, leverance og kvalitet

 

 

Din profil

Du kommer formentlig fra en lignende stilling i møbelbranchen, hvor du har varetaget en KAM rolle til større møbelkæder. Som person er du tillidsvækkende og relationsskabende i din omgang med kunder og samarbejdspartnere. Du arbejder analytisk, struktureret og professionelt med salg og er bevidst om at din og virksomhedens succes skabes gennem langvarige relationer og partnerskaber med kunderne. Du motiveres af at sparre og inspirere dine kunder og drive en positiv udvikling og se samarbejdet gro.

Som person er du målrettet, energisk og udadvendt og du har gode kommunikative evner i skrift og tale.

 

Interesseret?

Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job ved at udfylde FAST APPLY formularen nedenfor. For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397 eller ls@sales-management.dk.  Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Vi glæder os til at høre fra dig.

FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836