Kundetilfredshed

KUNDETILFREDSHED 

LØBENDE EVALUERING AF KUNDEOPLEVELSEN MEDFØRER TOPPLACERING 4 ÅR I TRÆK

Siden 2015 har det uvildige analysefirma Supana analyseret det danske rekrutterings- og searchmarked på baggrund af kundebesvarelser. Der evalueres på kundernes oplevelse af samarbejdet, herunder performance, proces, metode, processens fremdrift, kandidatkvalitet, træfsikkerhed, innovation, værdiskabelse, forståelse for jobbets karakter/kompleksitet/udfordringer og den løbende kommunikation og opfølgning mv.


Sales Management er stabil topperformer


I brancherapporterne 'Rekruttering 2018' og 'Search & Headhunting 2018' er Sales Management betegnet som 'stabil topperformer' på baggrund af de seneste 4 års topplaceringer.

Sales Management har ud af mere end 150 rekrutterings- og searchvirksomheder ligget blandt de allerbedste i branchen i 2015, 2016, 2017 og 2018. Det vidner om at fokus, arbejdsomhed og målrettethed skaber gode resultater og tilfredse kunder.


Finansiel soliditet


I brancherapporten 2018 betegnes Sales Management som et af de finansielt meste sikre selskaber at lave forretninger med, idet Sales Management har en af branchens højeste soliditetsgrader på 88%


Se vurderingen fra 2018 her


 

"Sales Management’s leverandør performance er 9.1 hvilket betyder at kunderne oplever deres performance som fremragende. Deres resultat er bedre end 84% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Dette tyder på, at de vil bidrage med større værdi end gennemsnittet til organisationen".


Citat: Brancherapport Search & Headhunting 2018

”Ser man udelukkende på kundevurderinger, hører Sales Management til blandt branchens absolutte topperformere”. 


Citat: Brancherapport rekruttering 2018


"De finansielt mest solide selskaber i branchen er Sales Management (...) med en soliditetsgrad på 88%"


Citat: Brancherapport Search & Headhunting 2018

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering | Search | Udvikling | Outplacement | Kommercielle nøglemedarbejdere