leasingkonsulent

Leasingkonsulent søges til leasingselskab i kraftig vækst

Er du en løsnings- og kundeorienteret sælger/konsulent med interesse for leasing?

 

Storkøbenhavn

Leasingselskabet er en selvstændig forretningsenhed i en større bilforhandlerkæde og har igennem en årrække haft stor succes med leasing af brugte person- og erhvervsbiler fra 1-36 mdr. I takt med den øgede efterspørgsel i markedet og virksomhedens ambitiøse vækstmål, søges en dynamisk leasingkonsulent til at betjene kunderne via telefon, e-mail og ved personlige møder i huset.

 

Arbejdsopgaver:

  • Besvarelse på kundehenvendelser via telefon, e-mail og personligt.
  • Udregning og opfølgning på tilbud.
  • Levering af biler.
  • Indkøb af brugte byttebiler.
  • Deltagelse i søndagsvagter (hver 2. søndag, som modregnes i en afspadseringsdag).

 

Din profil:

Du har gennem gode salgsevner og et stærkt købmandsgen opnået succes med salg/udlejning/leasing af nye og/eller brugte biler hos en bilforhandler, leasing- eller udlejningsselskab. Eller måske har du erfaring med salg og rådgivning over telefonen. Vi forventer at du har et højt personligt drive og selvstændigt tager ansvar for at opnå dine og dermed virksomhedens budgetter og mål. Du besidder gode kommunikative evner, sammenholdt med en relationsskabende og troværdig personlighed. Du kendetegnes ved at være en resultatorienteret holdspiller. Som person er du løsnings- og kundeorienteret og trives i et uformelt miljø, hvor der er ikke er langt fra tanke til handling. Du er vant til at arbejde med IT.

Søg job:

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, firmabil, pension, sundhedsforsikring mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere spørgsmål kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dk Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT

Slotsmarken 18

2970 Hørsholm

 

info@sales-management.dk

 

(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering og search af kommercielle nøglemedarbejdere