mettlerind

JOB

Til international førende leverandør af løsninger til industrien søges en dygtig Sales Account Manager til industriudstyrJobbet

Som Sales Account Manager – Industriudstyr hos METTLER TOLEDO bliver du en del af en international førende koncern med et stærkt varemærke. Du kommer til at arbejde med markedets mest innovative og kvalitative produktprogram og løsninger til pharma-, fødevare- og den kemiske industri. Den danske organisation består af 38 medarbejdere og til hovedkontoret i Glostrup søges en Sales Account Manager til at varetage salget af industriudstyr til nøglekunder. Du bliver en del af det danske salgsteam bestående af en sælger i vest, en inside sales medarbejder og den nordiske salgschef, som du refererer til. Du skal både trives med at arbejde selvstændigt og proaktivt samt være en del af teamet i Danmark og Norden. For at lykkes i rollen kræves en høj grad af selvdisciplin og engagement.


Din arbejdsopgaver omfatter bl.a.;


  • Proaktivt salgsarbejde herunder bearbejdning nye og eksisterende kunder, afholdelse af møder, tilbudsskrivning, opfølgning og kontraktindgåelse.
  • Afholdelse af produktdemonstrationer og seminarer hos kunderne.
  • Løbende rapportering herunder pipeline management og action plans.
  • Skabe værdi for kunderne gennem mere effektive processer og højere kvalitet, samt besparelser på baggrund af effektiviseringer.
  • Generere cross leads til METTLER TOLEDO's andre forretningsområder.


Som en del af introduktionsforløbet vil der være træning og uddannelse på hovedkontoret Schweiz, samt sparring og sambesøg med sælgere og teknikere.

 

Din profil

Du har formentlig erfaring med salg af produkter og løsninger til industrien. Du har stærke menneskelige og kommunikative evner, samt en personlighed som vækker tillid og skaber langvarige relationer. Du kendetegnes ved at have højt energiniveau og en struktureret, selvstændig og målrettet tilgang til salgsarbejdet. Du taler og skriver dansk og engelsk på et professionelt niveau og kan begå dig på de nordiske sprog. Du anvender MS Office og arbejder struktureret med CRM-systemer i dit daglige arbejde. Du trives i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor opgaverne er varierede og hvor tempoet er højt.

 

Søg job

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs vækstvirksomhed med en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, firmabil, pension, sundhedsforsikring mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere spørgsmål kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dkMETTLER TOLEDO er en international schweizisk koncern, der med en omsætning på mere end 2,5 mia. USD og 14.200 medarbejdere er verdens førende på sit marked. Koncernen udvikler, producerer og afsætter tekniske og elektroniske veje- og analyseløsninger/-produkter til laboratorier og industrien i hele verden. Virksomheden er repræsenteret i mere end 84 lande og har produktion i 15 lande. Koncernen har hovedkontor i Schweiz og er noteret på New York Stock Exchange. I Danmark har virksomheden hovedkontor i Glostrup og filial i Århus, og beskæftiger i alt 38 medarbejdere. Se mere om METTLER TOLEDO på www.mt.com


Ansøgningsformularen er PC-, MAC- og tabletkompatibel.

FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering | Search | Udvikling | Outplacement | Kommercielle nøglemedarbejdere