nyscan

Ihærdig Salgskonsulent søges til

NYSCAN Trucks A/S i Køge

NYSCAN Trucks står over for en spændende rejse som ny DAF forhandler, som du kan blive en vigtig del af

Til NYSCAN Trucks A/S søges en salgskonsulent til at udvikle salget af DAF lastbiler på Sjælland. NYSCAN Trucks bliver ny forhandler af DAF lastbiler og som sælger vil du få en unik mulighed for at opdyrke salget af DAF lastbiler på Sjælland. NYSCAN Trucks har filialer i Køge og i Sakskøbing, og dit kontor vil være i Køge. Nyscan Trucks kendetegnes ved at være en mindre, dynamisk og agil virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil få en arbejdsdag, som bærer præg af ’frihed under ansvar’.


Med reference til Direktøren bliver du ansvarlig for egne salgsresultater.


Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.;


  • Proaktivt opsøgende salgsarbejde målrettet nye kunder.
  • Varetagelse af salgsprocessen fra A-Z, fra den indledende dialog til den afsluttende kontraktindgåelse og efterfølgende leverance.
  • Deltagelse i messe- og udstillingsaktiviteter.
  • Kontakt til leverandører og samarbejdspartnere.


Din profil

Der kan være flere indgange til jobbet. Du har måske allerede erfaring med salg af lastbiler? Eller måske har du erfaring med opsøgende salg til vognmands- og transportbranchen? Eller måske har du erfaring med salg af varebiler og drømmer om at sælge store lastbiler? Som person kendetegnes du ved at være en proaktiv og energisk person, som motiveres af salg og menneskelige relationer.

Du kommer til at beskæftige dig med opsøgende salg til primært nye kunder og besidder derfor et veludviklet huntergen. Som person kendetegnes du ved at være dynamisk og vedholdende i dit salgsarbejde. Du motiveres af at åbne døre, skabe relationer og se udbyttet af de indsatser, som du har iværksat. Du arbejder struktureret og målrettet og er bevidst om vigtigheden af at være grundig, da fejl koster. Du besidder gode kommunikative og menneskelige egenskaber, som gør dig i stand til at begå dig overalt. Du taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau.Søg job

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, firmabil, pension, sundhedsforsikring, hjemmeopkobling mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere spørgsmål kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dk


© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering og search af kommercielle nøglemedarbejdere