salgschefterminalen

JOB

Dynamisk Salgschef til Terminalen i Aarhus


Forhandlerkæden Terminalen søger salgschef i Aarhus med ansvar for Hyundai, Honda, Fiat personbiler, Fiat Professionel og brugte biler.

Jobbet

Terminalen i Aarhus er inde i en spændende udvikling, hvor du kan få en fremtidig nøglerolle. Som salgschef hos Terminalen i Aarhus bliver du ansvarlig for salgsafdelingens daglige drift. Det forventes, at du kan være en synlig og professionel leder af salgsafdelingen – med købmandskab og kundetilfredshed i fokus – samtidig med at du formår at skabe et motiverende og ambitiøst arbejdsmiljø for afdelingens 8 medarbejdere.

Du bliver ansvarlig for, at salgsmålene nås ift. volumen, lønsomhed, lagerstatus og kundetilfredshed, ligesom du i samarbejde med de øvrige medarbejdere hele tiden er på forkant med tiltag og aktiviteter for salgsafdelingen. Som salgschef er du en vigtig del af det daglige salgsarbejde, herunder:


  • Salg af nye og brugte biler, finansiering, udstyr og serviceaftaler.
  • Bemanding samt ledelse og motivation af salgsafdelingen.
  • Lagerstatus, nye/brugte biler og demo- og udlejningsbiler.
  • Kampagneaktiviteter/arrangementer/events.
  • En flot og varierende udstilling.
  • Proaktivt indkøb af brugte biler.


Din profil

Du er en erfaren, udadvendt og proaktiv person, som evner at skabe relationer og resultater. Du kommer formentlig fra et job som salgschef i en bilforretning i Midtjylland. Alternativt kan du være en dygtig sælger eller Brand Manager, som nu er klar til at tage næste skridt i din karriere – at overtage det fulde ledelsesansvar for salgsafdelingen i en førende bilforretning i en stor bilkoncern.

Vi forventer, at du har et højt personligt drive og selvstændigt tager ansvar for at opnå dine og bilforretningens samlede salgsresultater. Du har en stor portion gennemslagskraft og karisma, som gør dig i stand til at skabe succes igennem andre, vise vejen og gå forrest. Du trives i et travlt miljø med mange opgaver og ansvarsområder, hvilket kræver, at du kan bevare overblikket og gå systematisk til værks.

Det vil være en fordel, hvis du er lokalt forankret i Aarhus.


Et spændende arbejdsmiljø i en stor koncern

Forhandlerkæden Terminalen A/S består af seks forretninger i Danmark. Terminalen i Aarhus er en dynamisk bilforretning med 45 dygtige medarbejdere. Som salgschef refererer du til filialdirektøren. Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er ledende i den nordiske autobranche. Vores værdier, troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab, er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.


Søg jobbet

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs bilkoncern. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, firmabil, pension, sundhedsforsikring mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dk


FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering og search af kommercielle nøglemedarbejdere