salgskonsulentvia

JOB

Bilrådgiver til Toyota – Via Biler i Valby

Er du en dygtig og energisk sælger?

Jobbet

Via Biler A/S er autoriseret forhandler af Toyota og Ford, samt Renault og Dacia og har mere end 425 medarbejdere fordelt over bilhuse i Østjylland og i København. Til vores flotte bilhus i Valby søges en erfaren bilrådgiver.


Arbejdsopgaver

Du bliver ansvarlig for at egne salgsbudgetter og målsætninger opnås, både ift. salgstal, indtjening og kundetilfredshed. I samarbejde med de øvrige medarbejdere tager du aktiv del i salgsafdelingens opgaver herunder:


  • Personligt salg af person- og varevogne, finansiering, udstyr og serviceaftaler
  • Privat- og erhvervsleasing
  • Bemanding af salgsafdelingen
  • Afholdelse af Kampagneaktiviteter, kundearrangementer /-events
  • En flot og varierende udstilling


Din profil

Du har gennem gode salgsevner og et stærkt købmandsgen opnået succes med salg af nye og brugte biler. Vi forventer at du har et højt personligt drive og selvstændigt tager ansvar for at opnå dine og dermed bilhusets budgetter og mål. Du besidder gode kommunikative evner, sammenholdt med en relations skabende og troværdig personlighed. Du kendetegnes ved at være en resultatorienteret hold spiller. Du er vant til at arbejde med IT systemer ift. kundeemner, prøvekørsler, tilbud, opfølgning m.v.


Via Biler

Hos Via Biler handler det ikke kun om biler – det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er, at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed.

Vi lægger vægt på ærlige og loyale kollegaer, som aktivt tager del i virksomheden og tager ansvar for det arbejde, som de udfører. I fællesskab og med respekt for hinanden løser vi arbejdsopgaverne – og deler gerne ud af vores viden.

Vi har en god og fri omgangstone, som inspirerer vores medarbejdere til at komme frem med meninger, gode ideer og innovative løsningsforslag. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt, rart og udfordrende sted at arbejde – hver dag!


Søg job

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs bilkoncern. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, firmabil, pension, sundhedsforsikring mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere spørgsmål kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dk


FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering og search af kommercielle nøglemedarbejdere