vaimo

JOB

Sales Manager til førende internationalt e-commerce konsulenthusJobbet

Som Sales Manager hos Vaimo får du ansvaret for at drive new business salgsprocessen af nogle af markedets stærkeste e-commerce løsninger og du kommer til at bidrage aktivt til Vaimo’s fortsatte vækst og position, som en af de markedsledende leverandører af e-handelsløsninger.

Med støtte fra virksomhedens specialister varetager du salgsprocessen fra A-Z, med fokus på at opdyrke og udvikle nye kunderelationer i en til tider langsigtet salgsproces, hvor morgen-/erfamøder, konferencer, messer mv. indgår i salgsaktiviteterne. Kundeemnerne kommer dels fra dine opsøgende salgsaktiviteter, såvel som fra kundeforespørgsler og leads fra Vaimo, Magento og Adobe. Undervejs i salgsprocessen understøttes du af et team af tekniske specialister.

Du kommer til at arbejde med nogle af de største brands i Danmark og får en nøglerolle i indfrielsen af Vaimo’s ambitiøse vækstplaner.


Din profil

Du er en udpræget forretningsorienteret profil, og du har stiftet erfaring med e-handelsløsninger eller IT systemsalg. Du evner det opsøgende, relationsskabende og konsultative salg og kan dokumentere at du i tidligere jobs har skabt succes i en lignende salgsrolle. Du har den forretningsmæssige og IT-faglige indsigt til at kunne sparre kvalificeret med kunderne om deres e-handels udfordringer og muligheder.

Du er en dygtig kommunikator og du kendetegnes ved at være ambitiøs, konsultativ og forretningsorienteret i din kundetilgang. Du har en naturlig gennemslagskraft, som gør dig i stand til at formidle dine budskaber overfor for mange interesserenter på forskellige niveauer. Endvidere taler og skriver du flydende dansk og engelsk.

Du trives med at arbejde selvstændigt og målrettet for at nå dine og virksomhedens og mål.


Vaimo - en international virksomhed i vækst

Vaimo hjælper kunder over hele verden med at opnå succes med deres e-handel via Magentos e-handelsplatform.

Siden 2008 har Vaimo med succes igangsat mere end 400 e-handelsløsninger. På få år er Vaimo vækstet til over 400 medarbejdere fordelt i 13 lande. Vaimo har en international kultur, hvor der ikke er langt mellem kontorerne, og hvor vidensdeling flyder let mellem teams og nationaliteter. Vaimo er førende Magento løsningsudbyder og er én ud af fem Global Elite Solution Partnere, og er udnævnt som Omnichannel Partner of The Year i 2016, og Commercial Partner of The Year 2017.


Søg jobbet

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en dynamisk e-commerce konsulentvirksomhed, med en lønpakke som honorerer dine kvalifikationer og din performance, samt pension og sundhedsforsikring mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via ansøgningsformularen nedenfor.  For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dk


FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering og search af kommercielle nøglemedarbejdere