Om os

FOKUS OG MÅLRETTETHED ER VEJEN TIL SUCCES. DERFOR REKRUTTERES UDELUKKENDE KOMMERCIELLE NØGLEMEDARBEJDERE.

TILGANG


Fokus og målrettethed skaber succes. Ved målrettet at rekruttere kommercielle nøglemedarbejdere oplever vores kunder en hurtigere proces og en højere kvalitet.


Sales Management blev grundlagt i 2008 og har løst opgaver inden for de fleste brancher - for små dynamiske opstartsvirksomheder til store internationale børsnoterede koncerner. Kunderne har det til fælles at de ønsker en dedikeret og specialiseret rekrutterings- og searchproces, adgang til et unikt netværk af resultatskabende kommercielle profiler, samt en professionel sparring før, under og efter rekrutteringsprocessen.


Sales Management samarbejder med associerede partnere med supplerende kompetencer for at sikre at opgaverne løses optimalt. Sales Management er en del af det nordiske rekrutteringsnetværk NSRP - Nordic Sales Recruitment Partners, som gør os i stand til at hjælpe vores kunder på tværs af de nordiske lande.

HISTORIEN


Det begyndte i 2008

I 2008 stiftede Lars Schrøder virksomheden Sales Management med ambitionen om at drive en niche konsulentvirksomhed indenfor rekruttering og udvikling af kommercielle nøglemedarbejdere.


Nøgleord som kvalitet - fokus - professionalisme og værdiskabende rådgivning har været gennemgående i virksomhedens tilgang til opgaver, kunder, kandidater og samarbejdspartnere. Det ses bl.a. ved en solid track record og årelange relationer og samarbejde med mange af kunderne.


Sales Management samarbejder med associerede partnere med supplerende kompetencer for at sikre at opgaverne løses optimalt. Sales Management er en del af det nordiske rekrutteringsnetværk NSRP - Nordic Sales Recruitment Partners, som gør os i stand til at hjælpe vores kunder på tværs af de nordiske lande.


Sideløbende med driften af Sales Management, varetager Lars Schrøder roller som bestyrelsesmedlem og investor i en række unoterede virksomheder.

UDVALGTE REFERENCER OG TESTIMONIALS

"Sales Management ApS har været en perfekt og meget professinel partner i forbindelse med rekruttering af en nøglemedarbejder. Denne ansættelse har været enorm vigtig for vores virksomhed og derfor har det været vigtigt med en samarbejdspartner som vi havde tillid til, denne tillid har Sales Management ApS levet 100% op til. Processen har været tryg og professional gennem hele forløbet".


Ronnie Rasmussen, Adm. Direktør

Frico A/S

”Da vi skulle rekruttere en kommerciel Partner Manager, valgte vi Sales Management og Lars Schrøder til at løse opgaven. Vores forventninger var høje og Sales Management formåede at overstige dem, ved at præsentere os for et felt af topkandidater, som matchede vores krav til kompetencer og personlighed. Vi endte med at ansætte en yderst kvalificeret kandidat, som har vist sig at være et perfekt match både ift. vores organisation, samt vores kunder.   


Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan på det kraftigste anbefale Sales Management til andre, som søger en professionel og effektiv rekrutteringssamarbejdspartner”.

 

Henriette Høyer, Sales Manager

DIBS A/S“Vi har gentagne gange og med stor fornøjelse samarbejdet med Sales Management – de har haft stor forståelse for vores behov og har præsenteret kandidater med de rette kompetencer og allervigtigst den rette personlighed og indstilling. Takket være Sales Management har vi altid fået ansat kompetente Account Managers og Key Account Managers. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, som altid er forløbet hurtigt, effektivt og med et godt resultat”.


Anna-Liisa Valtonen, HR Manager

Michelin Nordic

SE UDVALGTE VIDEO KUNDE TESTIMONIALS

Se flere kunde video testimonials her

SALES MANAGEMENT STØTTER 11 ÅRIGT STORTALENT

Når Sales Management vælger at støtte Oliver Fodor Rasmussen i drømmen om at blive verdensmester i gokart, er det selvfølgelig fordi at hans talent og sportslige ambitioner er inspirerende. Men det er ligeså vigtigt, at de kompetencer og menneskelige egenskaber, som kræves for at opnå succes i motorsport og eliteidræt, også kan bruges i Olivers videre arbejdsliv – når hjelm og kørehandsker en dag lægges på hylden.


Se mere her