Referencer

PEOPLE

SALES MANAGEMENT SAMARBEJDER MED STORE OG SMÅ

SAMARBEJDE


Sales Management samarbejder med store internationale koncerner, såvel som mindre og mellemstore virksomheder. 


Sales Management blev grundlagt i 2008 og har løst opgaver inden for de fleste brancher - for små dynamiske opstartsvirksomheder til store internationale børsnoterede koncerner. Kunderne har det til fælles at de ønsker en dedikeret og specialiseret rekrutterings- og searchproces, adgang til et unikt netværk af resultatskabende kommercielle profiler, samt professionel sparring før, under og efter rekrutteringsprocessen.


Sales Management samarbejder med associerede partnere med supplerende kompetencer for at sikre at opgaverne løses optimalt. Sales Management er en del af det nordiske rekrutteringsnetværk NSRP - Nordic Sales Recruitment Partners, som gør os i stand til at hjælpe vores kunder på tværs af de nordiske lande.

UDPLUK AF REFERENCER OG TESTIMONIALS

KUNDERNE HAR ORDET...

"Sales Management ApS har været en perfekt og meget professinel partner i forbindelse med rekruttering af en nøglemedarbejder. Denne ansættelse har været enorm vigtig for vores virksomhed og derfor har det været vigtigt med en samarbejdspartner som vi havde tillid til, denne tillid har Sales Management ApS levet 100% op til. Processen har været tryg og professional gennem hele forløbet".


Ronnie Rasmussen, Adm. Direktør

Tempus Heat A/S

”Da vi skulle rekruttere en kommerciel Partner Manager, valgte vi Sales Management og Lars Schrøder til at løse opgaven. Vores forventninger var høje og Sales Management formåede at overstige dem, ved at præsentere os for et felt af topkandidater, som matchede vores krav til kompetencer og personlighed. Vi endte med at ansætte en yderst kvalificeret kandidat, som har vist sig at være et perfekt match både ift. vores organisation, samt vores kunder.   

Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan på det kraftigste anbefale Sales Management til andre, som søger en professionel og effektiv rekrutteringssamarbejdspartner”.


Henriette Høyer, Sales Manager

DIBS A/S“Vi har gentagne gange og med stor fornøjelse samarbejdet med Sales Management – de har haft stor forståelse for vores behov og har præsenteret kandidater med de rette kompetencer og allervigtigst den rette personlighed og indstilling. Takket være Sales Management har vi altid fået ansat kompetente Account Managers og Key Account Managers. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, som altid er forløbet hurtigt, effektivt og med et godt resultat”.


Anna-Liisa Valtonen, HR Manager

Michelin Nordic

Kontakt Lars Schrøder på 2720 5397 eller ls@sales-management for at høre hvordan vi kan hjælpe.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering | Search | Udvikling | Outplacement | Kommercielle nøglemedarbejdere