Referencer

PEOPLE

VI SAMARBEJDER MED STORE OG SMÅ

SAMARBEJDE


Vi samarbejder med store internationale koncerner, såvel som mindre og mellemstore virksomheder. 


Sales Management blev grundlagt i 2008 og har løst opgaver inden for de fleste brancher - for små dynamiske opstartsvirksomheder til store internationale børsnoterede koncerner. Kunderne har det til fælles at de ønsker en dedikeret og specialiseret rekrutterings- og searchproces, adgang til et unikt netværk af resultatskabende kommercielle profiler, samt professionel sparring før, under og efter rekrutteringsprocessen.


Sales Management samarbejder med associerede partnere med supplerende kompetencer for at sikre at opgaverne løses optimalt. Sales Management er en del af det nordiske rekrutteringsnetværk NSRP - Nordic Sales Recruitment Partners, som gør os i stand til at hjælpe vores kunder på tværs af de nordiske lande.

ET UDPLUK AF REFERENCER OG TESTIMONIALS

"Sales Management ApS har været en perfekt og meget professinel partner i forbindelse med rekruttering af en nøglemedarbejder. Denne ansættelsen har været enorm vigtig for vores virksomhed og derfor har det været vigtigt med en samarbejdspartner som vi havde tillid til, denne tillid har Sales Management ApS levet 100% op til. Processen har været tryk og professional gennem hele forløbet".


Ronnie Rasmussen, Adm. Direktør

Tempus Heat A/S

”Da vi skulle rekruttere en kommerciel Partner Manager, valgte vi Sales Management og Lars Schrøder til at løse opgaven. Vores forventninger var høje og Sales Management formåede at overstige dem, ved at præsentere os for et felt af topkandidater, som matchede vores krav til kompetencer og personlighed. Vi endte med at ansætte en yderst kvalificeret kandidat, som har vist sig at være et perfekt match både ift. vores organisation, samt vores kunder.   

Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan på det kraftigste anbefale Sales Management til andre, som søger en professionel og effektiv rekrutteringssamarbejdspartner”.


Henriette Høyer, Sales Manager

DIBS A/S”Vi valgte Sales Management som samarbejdspartner, da vi ønskede en specialiseret og dedikeret samarbejdspartner til at finde markedets bedste tekniske sælger til industrien.Sales Management skabte stor værdi for os qua en stor grad af fleksibilitet, stor forståelse for vores virksomhed og allervigtigst en professionel og målrettet indsats, som resulterede i at vi blev præsenteret for et udvalg af særdeles kvalificerede kandidater indenfor meget kort tid. Kandidaterne har været velinformeret om jobbet og vores virksomhed, ligesom vi har fået en god mundtlig og skriftlig briefing om kandidaternes kompetencer og opmærksomheds-punkter inden samtalerne.Det har været en yderst positiv oplevelse at samarbejde med Sales Management, som jeg på det varmeste kan anbefale til andre”.


Mark Verweij, Country Manager

Dräger Denmark A/S

“Vi har gentagne gange og med stor fornøjelse samarbejdet med Sales Management – de har haft stor forståelse for vores behov og har præsenteret kandidater med de rette kompetencer og allervigtigst den rette personlighed og indstilling. Takket være Sales Management har vi altid fået ansat kompetente Account Managers og Key Account Managers. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, som altid er forløbet hurtigt, effektivt og med et godt resultat”.


Anna-Liisa Valtonen, HR Manager

Michelin Nordic

LØBENDE EVALUERING AF KUNDEOPLEVELSEN MEDFØRER TOPPLACERING 4 ÅR I TRÆK

Siden 2015 har det uvildige analysefirma Supana analyseret det danske rekrutterings- og searchmarked på baggrund af kundebesvarelser. Der evalueres på kundernes oplevelse af samarbejdet, herunder performance, proces, metode, processens fremdrift, kandidatkvalitet, træfsikkerhed, innovation, værdiskabelse, forståelse for jobbets karakter/kompleksitet/udfordringer og den løbende kommunikation og opfølgning mv.


Sales Management er stabil topperformer


I brancherapporterne 'Rekruttering 2018' og 'Search & Headhunting 2018' er Sales Management betegnet som 'stabil topperformer' på baggrund af de seneste 4 års topplaceringer.

Sales Management har ud af mere end 150 rekrutterings- og searchvirksomheder ligget blandt de allerbedste i branchen i 2015, 2016, 2017 og 2018. Det vidner om at fokus, arbejdsomhed og målrettethed skaber gode resultater og tilfredse kunder.


Finansiel soliditet


I brancherapporten 2018 betegnes Sales Management som et af de finansielt meste sikre selskaber at lave forretninger med, idet Sales Management har en af branchens højeste soliditetsgrader på 88%


Se vurderingen fra 2018 her


 

"Sales Management’s leverandør performance er 9.1 hvilket betyder at kunderne oplever deres performance som fremragende. Deres resultat er bedre end 84% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Dette tyder på, at de vil bidrage med større værdi end gennemsnittet til organisationen".


Citat: Brancherapport Search & Headhunting 2018”Ser man udelukkende på kundevurderinger, hører Sales Management til blandt branchens absolutte topperformere”. 


Citat: Brancherapport rekruttering 2018"De finansielt mest solide selskaber i branchen er Sales Management (...) med en soliditetsgrad på 88%"


Citat: Brancherapport Search & Headhunting 2018© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering og search af kommercielle nøglemedarbejdere