Fordele

OUTPLACEMENT

VIRKSOMHEDENS FORDELE VED OUTPLACEMENT

Der er mange værdifulde fordele ved, som virksomhed at tænke på sine afskedigede medarbejdere og tilbyde dem et outplacement forløb.  1. Ansvarlighed. I viser over for opsagte, men også blivende medarbejdere at I tager ansvar, at I sætter pris på deres arbejdsindsats igennem tiden der er gået, ligesom at I ønsker dem godt og hurtigt videre til deres næste job.
  2. Handling. I viser handlekraft ved at tage hånd om de opsagte med det samme, hvilket er med til hurtigere at give dem et lysere perspektiv på fremtiden og deres muligheder end ellers.
  3. Økonomi. Omkostningen forbundet med et outplacement forløb indhentes hurtigt, i form af sparet løn i opsigelsesperioden, når den afskedigede medarbejder hurtigt kommer i nyt job.
  4. Værdighed. I sikrer, at opsigelser foregår så hensigtsmæssigt og respektfuldt som muligt for alle involverede.
  5. Positivt omdømme. De opsagte vil sandsynligvis være mere positivt stemte overfor jer som arbejdsplads, da I trods alt hjælper dem igennem en svær tid.Kontakt Lars Schrøder tlf. 2720 5397 eller ls@sales-management.dk for at høre hvordan et forløb kan tilpasses jeres afskedigede medarbejdere, til alles fordel.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

KONTAKT

  Slotsmarken 18

  2970 Hørsholm


 info@sales-management.dk


(+45) 4236 3836

FØLG OS

PROFIL

Rekruttering | Search | Udvikling | Kommercielle nøglemedarbejdere