Sponsor

Sales Management indgår sponsoraftale med stortalentet Oliver Fodor Rasmussen

Når Sales Management arbejder med rekruttering søges både efter uopdagede talenter med potentiale til at skabe fremtidige resultater, såvel som efter etablerede high performers med veldokumenterede resultater på CV’et.


I mødet med den 12 årige gokart kører Oliver Fodor Rasmussen fra Grindsted, er det tydeligt at her er en ambitiøs og talentfuld gokart kører med et stort potentiale, og som allerede i en ung alder har meldt sin ankomst med flotte resultater, både på den nationale og internationale gokart scene. Allerede nu er talentet og ambitionerne til at gå hele vejen til stede og måske vinde et verdensmesterskab i gokart en dag.


Sales Management har indgået en sponsoraftale med Oliver Fodor Rasmussen, og i den forbindelse udtaler Lars Schrøder (Direktør, Sales Management ApS) :"At Oliver er en talentfuld og ambitiøs gokart kører er indlysende, men han er også flittig og vedholdende i sin træning både på og udenfor racerbanen. Derudover finder jeg det meningsfuldt at støtte et ungt gokart talent som Oliver i indfrielsen af sine sportslige ambitioner, men i lige så høj grad fordi jeg i mit professionelle virke, oplever at mange af de kompetencer og adfærdsmønstre som elitesportsudøvere tilegner sig ifm. deres sport er værdifulde og brugbare i erhvervslivet. En eliteidrætsudøver som Oliver har allerede i en tidlig alder lært vigtigheden af træning, målsætninger, energi, vedholdenhed, disciplin, vindermentalitet og evnen til at rejse sig igen efter nederlag, samt det essentielle i at have et godt team omkring sig, da store resultater er en holdpræstation".


Når Sales Management vælger at støtte Oliver, er det selvfølgelig fordi at hans talent og sportslige ambitioner er inspirerende. Men det er ligeså vigtigt, at de kompetencer og menneskelige egenskaber, som kræves for at opnå succes i motorsport og eliteidræt, også kan bruges i Olivers videre arbejdsliv – når hjelm og kørehandsker en dag lægges på hylden.


Følg Oliver Fodor Rasmussen og OFR Racing på Facebook og Instagram.

Jacob Nørtoft, Talentansvarlig Dansk Automobil Sports Union


”Oliver er en spændende ung kører, som vi holder øje med i vores talentarbejde. Han udviser mange af de karakteristika som er afgørende for at slå igennem som racerkører. Dertil kommer hans rå fart som han allerede i en ung alder har vist frem ved flere større nationale og internationale konkurrencer”.

Oliver Fodor Rasmussen


”Jeg har altid haft en drøm om at blive verdensmester i gokart, og den har jeg stadig”.

FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836