wilke

Wilke har en ambitiøs vækststrategi indenfor indsigtsbaseret rådgivning til den finansielle sektor. Derfor søges en konsulent som kan pleje og udvikle Wilke’s portefølje af eksisterende og nye kunder indenfor den finansielle sektor.

 

Wilke er en dynamisk virksomhed, med en bred palette af kompetencer indenfor rådgivning om kommercielle kundestrategier. Wilke er organiseret i sektor teams og din rolle er at udstikke rammerne og eksekvere løsningerne vendt mod kunderne i finanssektoren.

 

Der arbejdes typisk med projekter, som centrerer sig om kundernes relation til deres kunder. Konkret kan det f.eks. være evaluering og udvikling af kundestrategi og kundeoplevelser, segmentering og positionering, experience management, produktudvikling, prissætning og sales forecasting.

 

Jobbet giver dig indflydelse på udvikling af kundeporteføljen og hvilke rådgivningsområder du har erfaring med, hvilke arbejdsgange du trives bedst med osv. Som konsulent målrettet den finansielle sektor bliver det din primære opgave at: 

 

 • Udstikke rammerne og eksekvere løsningerne
 • Levere kvalificeret rådgivning om hvordan kunden kan styrke sin forretning og samtidig turde udfordre og bidrage med nye perspektiver og løsninger
 • Udarbejde stærke projektdesigns, som altid har kundens behov som omdrejningspunkt
 • Sikre effektivt samarbejde med kunden om vores fælles processer og projekter
 • Udvikle engagementet og dybden i relationen til eksisterende kunder og sælge til nye kunder
 • Sikre aktivering af indsigter ved at rådgive kunderne om next steps på vores anbefalinger


Wilke er en virksomhed i rivende udvikling, og du kommer til at arbejde sammen med nogle af landets skarpeste konsulenter indenfor indsigtsbaseret rådgivning. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Nogle dage vil du sidde på kontoret på Christianshavn, med udsigt til kanalen – andre dage vil du være ude hos kunderne, eller deltage på sociale arrangementer på Wilkes andre kontorer i Odense og Århus (som altid bringer et smil på læben!)

 

Hvem er du?


 • Du har minimum 3 års erfaring som konsulent indenfor markedsanalyse eller som konsulent i den finansielle sektor (forretningsudvikling, produktudvikling eller lignende)
 • Du er analytisk og god til at strukturere problemstillinger
 • Du forstår og formidler komplekse budskaber klart både skriftligt og mundtligt
 • Du arbejder struktureret, har overblikket og har et skarpt øje for detaljer
 • Du sætter pris på faglig sparring og dagligt at arbejde sammen med kollegaer med mange forskellige kompetencer

 

Som person har du masser af energi, initiativ og går gerne forrest med lyst og mod til at udfordre dine omgivelser i dine bestræbelser på at skabe bedre løsninger. Du er ambitiøs og resultatorienteret - både på egne, men i særdeleshed også på dine kunders vegne.

 

Hvem er Wilke?

Wilke er et dansk indsigtsbureau som i mere end 20 år har hjulpet virksomheder og organisationer i både ind- og udland med at skabe vækst gennem kundeindsigter. Wilke er særligt gode til at forstå deres kunders kunder, og formår at omsætte indsigterne til konkrete løsninger, som forbedrer alt fra oplevelser til produkter og brands. Wilke arbejder for en lang række af Danmarks største finansielle virksomheder - læs mere om vores kunder her: https://wilke.dk/cases og se hvorfor Wilke er et sjovt sted at arbejde https://wilke.dk/karriere

 

Interesseret?

Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via FAST APPLY ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397eller ls@sales-management.dk

FIND VEJ

    info@sales-management.dk

    Tel: (+45) 4236 3836